De Winkels van Liever Anders

Bij Liever Anders kun je terecht voor de heerlijkste broden en het lekkerste banket.
Zo heeft Liever Anders ambachtelijke desem broden, de heerlijkste meergranen broden en 100% speltbrood.
Overigens zijn al onze desem broden lactose en e-nummer vrij!

Zuidlaren

Liever Anders Zuidlaren is niet zomaar een bakkerswinkel.
Door de sfeer die meer weg heeft van een English tearoom voelt het als thuiskomen.
Neem plaats in onze kleurrijke serre, of met mooi weer op ons zonnige terras, voor een heerlijk kop koffie met een rijk belegde boterham.

Ook kunt u bij ons terecht voor lokale specialiteiten, waaronder uiteraard de befaamde Zuidlaarderbol. Een heerlijk krenten/rozijnenbrood op basis van roggemeel. Of wat dacht u van de Drentse turf een luxe koek met noten, rozijnen en speculaaskruiden?

De uitgebreide High Tea van Liever Anders met bijzondere thee, zoete lekkernijen en huisgemaakte sandwiches is altijd weer een succes.

Genoeg redenen om bij ons langs te komen! Onze gezellige winkeldames helpen u graag!

Leek

In Leek is de 2e vestiging van Liever Anders te vinden. Midden in het gezellige centrum van Leek creëert het roze logo van Liever Anders een mooi aangezicht aan de Samuel Leviestraat. Een druk plein waar het een komen en gaan is van mensen. De gezellig ingerichte winkel van Liever anders valt op en de geuren van vers brood zorgen voor een heerlijke belevening. De gekleurde Lunchroom en de steigerhouten toonbank met een muur vol brood geven Liever Anders zijn eigen uitstraling.

De vaste klanten lopen in en uit om hun brood op te halen en in de lunchroom laten de gasten zich een heerlijke belegde boterham brengen. Neem plaats ook eens plaats en geniet van een kop koffie met een heerlijk gebakje terwijl u uitzicht heeft op het plein waar het een komen en gaan is van mensen die hun dagelijkse boodschappen doen.

Bekijk onze contactgegevens en openingstijden!


Liever Anders - Miranda Hovius